A+ A A-
04-11-2013

Otvorena ambulanta opće/obiteljske medicine u Završju Podbelskom

Kako bi se ispunila višegodišnja želja mještana, danas je u Završju Podbelskom (u sklopu tamošnjeg Društvenog doma) ponovo otvorena ordinacija opće/obiteljske medicine Doma zdravlja Varaždinske županije. Tako su mještani Završja i obližnjih naselja nakon tri godine, otkako je zatvorena stara ambulanta koja nije zadovoljavala zdravstvenim standardima, dobili novu suvremenu zdravstvenu ambulantu s liječničkom ordinacijom, prijemnim uredom, čekaonicom i sanitarnim prostorijama, a svi sadržaji lako su dostupni i invalidnim osobama.


Nakon velikih napora Varaždinske županije, Grada Novog Marofa i Doma zdravlja Varaždinske županije uloženih u ponovno otvaranje ambulante, od ovog će tjedna svakog utorka i četvrtka od 13:30 do 14:30 sati dr. Ivana Meštrić primati pacijente s područja naselja i okolice. Od trenutka kada se registrira 900 pacijenata, ambulanta će raditi svakodnevno.


Svečanosti otvorenja su uz domaćina gradonačelnika Novog Marofa Darka Hrenića i njegovog zamjenika Mladena Smoljanca, nazočili i župan Varaždinske županije Predrag Štromar, njegov zamjenik Alen Kišić, pročelnica Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Ruža Jelovac, ravnatelj Doma zdravlja Varaždinske županije Ivan Crnković i mnogi drugi. Prigodom otvorenja nove prostorije ambulante blagoslovio je pater Ante Gašparić iz novomarofskog franjevačkog samostana.


(Preuzeto s www.varazdinske-vijesti.hr)

Ponedjeljak, 04. Studenog 2013 16:19

DOM ZDRAVLJA VARAŽDINSKE ŽUPANIJE


Adresa: Kolodvorska 20, Varaždin

OIB: O4489447850

Telefon: 042 398 551

Faks: 042 398 561

E-mail: uprava@dzvz.hr

Ravnatelj: IVAN CRNKOVIĆ, mag. iur.

Dom zdravlja Varaždinske županije, 2014.